Bli medlem

DU är välkommen att bli medlem i GMOK. Man kan vara fullständig medlem eller bara träningsmedlem, om man tex vill fortsätta att tävla för en annan klubb. Aktivitetsavgiften är from 2021, för en vuxen medlem 650 SEK/år och för träningsmedlemmar 400 SEK. Ungdomar/juniorer (7-20 år), samt stödjande medlemmar betalar 130 SEK. Avgiften betalas till Bankgirokonto 5250-1665. 

Gör så här:

  1. Fyll i blanketten ”Ny Medlem 2021.docx” och maila den till, e-post: info@gmok.se
  2. Betala aktivitets-(medlems)avgiften. 
  3. Kom med på några träningar, tävlingar och andra arrangemang, så att vi lär känna dig!

Så fort aktivitets-(medlems)avgiften kommit in registrerar styrelsen Dig som ny medlem och lägger in Dig i matrikeln på intranet, som Du också får tillgång till genom att skicka ett mail till info@gmok.se och be om inloggningsuppgifter. Passa då också på att även begära inloggningsuppgifter till Eventor, som är den sida, där du bla anmäler dig till orienteringstävlingar. 
Information vad aktivitetsavgifter innehåller och vilka nivåer som finns hittar du här. Aktivitetsavgift - info.docx.
Förtydligande till din arbetsgivare, om han så kräver hittar du här. Aktivitetskort förtydligande.docx

Insats för klubbens verksamhet!
GMOK arrangerar och deltar i flera olika evenemang, för att få in pengar att finansiera verksamheten med.
GMOK är i detta fall alla 
vi medlemmar.
Du kommer att få en del mail med förfrågan att hjälpa till, vilket givetvis är frivilligt, men ett eller flera åtaganden/per år räknar vi med. All hjälp uppskattas, även om man bara kan bidra en kortare stund.
Arbetsuppgifterna varierar och kan t.ex. vara att dela ut bananer till barnen som springer Minivarvet, baka en kaka till vår egen tävling, hjälpa till vid en tävlingsstart, lägga ut grässkydd innan konserter, medverka i olika kommittéer etc. 

Om Du redan är medlem, men flyttar eller byter telefonnummer så är vi tacksamma för att Du lämnar info om sådana ändringar på blanketten "Medlem-ny adress 2021.doc". Du bör också göra detta själv direkt i matrikeln.

 
ATM - 121244 -