Hittaut.nu är ett friskvårdsprojekt som ska motivera fler att motionera samtidigt som de gör det med kartan handen.

Hittaut.nu består av en karta som täcker en stor andel bostadsområden samt skogsområden däremellan. På kartan finns ett antal kontroller (checkpoints) tryckta som också är markerade i verkligheten med en hittaut.nu-stolpe. Varje checkpoint har en kod som vid ett besök noteras och sedan registreras på hemsidan www.hittaut.nu.

För klubbens egen del är hittaut.nu ett viktigt projekt både ekonomiskt kortsiktigt och långsiktigt, men också att det är en möjlighet för oss att sprida orienteringen och på sikt växa som klubb.

Hittils har intresset för hittaut.nu varit mycket stort och förra året gjordes inte mindre än 40.000 registreringar av checkpoints på GMOKs karta över centrala Göteborg. Projektet är även mycket uppskattat bland deltagare och 98% av de tillfrågade i en enkätundersökning svarade att kommer att fortsätta med hittaut.nu även nästa år.

GMOK ansvarar i dagsläget för en karta i Göteborg:

Kartan släppas i mitten av maj årligen och finns nu på hemsidan samt att hämta ut på turistbyråer, bibliotek och andra ställer runt om i stan. Kartan i digitalt format samt information om utlämningställen finns på länken ovan.

Det finns alltid möjlighet för alla klubbmedlemmar att dra sitt strå till stacken vad gäller hittaut! 

- Sälj en annons på hittaut-kartan till företaget du jobbar på, någon i din familj jobbar på o s v. Företaget kan bli prissponsor eller använda hittaut.nu som friskvårdsaktivitet. Möjligheterna är många. 

På intranätet finns en säljfolder från 2015 med med övergripande information om annonsförsäljningen: Info till säljare.pdf. Här finns lite utförligare information om annonsnivåer, exempelannonser o s v. Försäljningen är dock väldigt anpasnningsbar och varje säljare kan komma översens med företagat om en omfattning och pris som passar. Har du inget inlogg kan du få informationen på mailen. Hör av dig till Albert Johannesson: albert.johannesson@gmail.com, 0703-519975  

Tips: Visa den fina reklamfilmen för Hittaut.nu/Borås. Finns här på youtube.

Annonserna uppdateras inför varje år men annonsförsäljning kan ske året om då många företag gärna ligger ett halvår före i planeringen för att få in poster i sina marknadsföringsbudgetar. Tveka inte att höra av dig om du vill vara med och sälja annonser eller har tips om företag som du tror kan vara intresserade!

ATM - 121244 -