aug19Full fart på U10-mila!0

Agnes S berättar bland annat om att mysa till speakerljud i militärtältet, heja och peppa de andra klubblagen och kämpa i D18-laget;

När vi anlände till TC var HD12 stafetten i full gång. Vi fick se dessa duktiga tjejer och killar springa in på en grym 34e plats.

På kvällen sedan gick vi runt i området och hade kul, för att till sist lägga oss i våra två militärtält som gmok hyrt. Mysigt och kallt var det, och sova gick knappt, men man fick bita ihop o sova så gott man kunde.

Klockan två eller halv tre gick speakern igång med musik dånande ut från högtalarna, nu börjar det.

Klockan tre var HD18 starten igång, och en efter en smög sig ut ur tältet för att dra sig mot TC. Den stafetten håller på hela natten, mysigt att lyssna speakerljudet och musiken när man ligger i sin lilla sovsäck och gosar. Laget kämpade sig in på en 56 plats, bra jobbat!

På morgonen var det bara att ta sina grejer och gå till tc för att kolla på D18 starten. Vid gmok flaggan stod alla gmokare för att heja iväg Elvira, och vips så var de iväg på den violetta, 4,6km långa banan! KÖTTA ELVIRA!

Elvira kom in på en finfin 30onde plats, då hon växlade till Ella.

Ella gjorde ett stabilt lopp på den andra sträckan och tog in till 26e plats. Hon växlade till Kajsa, Moa och Lovisa som sprang ut på den tredje, 3km gula och pararella sträckan, dem tappade en ynka placering och kom in på en grym 27e plats. Den som kom först in av dem var Kajsa som var nöjd men hade missat en kontroll väldigt mycket. De andra tjejerna kom bakom henne med fina lopp båda två.

Då var det min tur. Ut iväg sprang jag, löpningen kändes lätt och första kontrollen satte jag. Sedan gjorde jag många fel vägval och kom in i en ond vana. Besviken sprang jag in på en 36e plats och växlade till Kerstin som sprang ut på den violetta, 6,1km långa banan mot andra duktiga och de flesta, mycket äldre tjejer. Detta gjorde hon otroligt grymt och tog upp oss till en slutligen 27e plats!

Förra året kom GMOK tjejerna 40e, så att vi förbättrade oss så mycket visar på god framtid. Nästa år kör vi ännu hårdare och satsar på ännu högre resultat!

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: annkuh
Redigerad: annkuh

ATM - 121244