jul29Gränslösa lekar3

I torsdags under femdagarsveckan var vi 100 personer som lekte i fyra stycken gränslösa 25-manna lag.

Det hela började med att alla ställde sig i åldersordning på ett jättelångt led på Campingen på O-ringen. Lekarna genomfördes som 25-manna stafetten med två individuella sträckor, fem parallela sträckor och avslutande tre individuella sträckor. Ladda gärna upp fler bilder på http://www.gmok.se/Photo/Album/239

Sträckorna bjöd på memorytävling med GMOK foton, hitta GMOK-efternamn på en ordtavla, bygga högst torn med kubbspel, lägga ut GMOK foton på medlemmar i bokstavsordning, komma på vilken moderklubb GMOK löpare har haft, komma på så många namn som möjligt med Alfapetbosktäver samt den gamla klassikern med fler och fler kroppsdelar mot varandra. Stafetten avslutades med sport-ident stämpling, pinne i flaska och avgjordes med hallonsnöre och fem kex med vissling.

Vi hoppas att alla lärde känna några fler medlemmar och fick många skratt. Kvällen avslutades med sedvanlig gemensam tårta som bjöds av breddkommitten.

Hälsar Ola och Ola som nu vill att ni:

1. Anmäler er till 25-manna http://www.gmok.se/Calendar/Details/2390

2. Anmäler er till lång KM http://www.gmok.se/News/Details/836

PS! Gör gärna en tillbakablick på alla gränslösa aktiviteter på den uppdaterade gränslösa sidan http://www.gmok.se/Page/granslost

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • 031264049snabelatelia.com 30 jul 2012 22:50
    Som nya medlemmmar i GMOK vill jag tacka alla som gjort att vi familjen Spånér känt oss mycket välkomna och att o-ringen blev en så trevlig vecka. Vi ser fram emot att få vara med på 25-manna.
  • ThomasS 30 jul 2012 13:18
    Instämmer helt på Andrews kommentar.
  • Andrew 29 jul 2012 21:44
    Att få ihop denna övning var en av O-ringens bästa GMOK insatser! Imponerande kreativitet och förberedelser bakom denna 25-manna stafett! Tack Ola och Ola. Uppmaningarna hörsammas.

Taggar

Ändringar

Publicerad: Ola Wallinder
Redigerad: Ola Martner

ATM - 121244