jul08Gränslösa Tjoget gav mersmak3

Semesterlaget med ungdomar, natträvar, många damer och "VM, EM och en norsk" (citat Klara) väckte uppmärksamhet på mysiga och välarrangerade Tjoget.

Vi var drygt 20 stycken som hörsammat det gränslösa uppropet till Småland. Liselotte, vår projektledare och coach, samlade ihop oss i den småländska värmen för de första sju dagsträckorna. Många fina lopp gjordes och de flesta var nöjda, speciellt trion Klara, Jennifer och Lisa som sprang otroligt snabb på sträcka 3 och Felix som gjorde ett riktigt bra lopp på sträcka 5.

Efter denna löpning i fin terräng på bra karta med bitvis luriga kontroller var det dags för grillning. Korvar, grillspett från Maxi och biffar trängdes med lyxpotatissallad, sallad och chips. Stämningen var god länge och väl tills det började laddas för nattsträckorna med väckningslistor och coachplanering.

Natten och gryningssträckorna gick som Balder på Liseberg och avslutades med Kanonen. På något outgrundligt sätt så blev vi till slut fantastiskt bra placerade som nummer fem. Inte illa, vilket gjorde att många började prata om två lag nästa år.

GMOK har kanske börjat en ny period med Tjoget på agendan varje år. Det vore ju synd att vänta 15 år igen till nästa gång. GMOK har nu deltagit tre gånger - 1997 (plac 26), 1998 (plac 23) och nu då 2012.

Med mersmak !

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

 • familjen Davidson 16 jul 2012 09:19
  Det var väldigt roligt att vara med, Jennifer sa direkt i bilen därifrån, "Jag vill vara med nästa år igen".
 • Bodil 11 jul 2012 08:07
  Ja, hoppas fler vill med nästa år. För mig var det premiär och det var faktiskt riktigt roligt att springa hängstafett! Tack för en trevlig helg trots en del regn!
 • familjen Falk 08 jul 2012 20:54
  Klockren sammanfattning, Ola!
  Vi ser fram emot 2013!

Ändringar

Publicerad: Ola Wallinder
Redigerad: Ola Martner

ATM - 121244