mar17Gränslös träning2

På lördagsförmiddagen var det dags för Gränslöst #3 uppe på Björnåsberget. Uppföljning stod på programmet och det blev en hellyckad tillställning!

Träningen som arrangerades av den till klubben nyanlända 91-trion Emma, Sanna & Anna (kanske fler inblandade?) inleddes med en uppföljningsövning. De flesta sprang en 2,5 km lång och ganska teknisk bana. De indelade paren gick igenom planen i förväg och tog lite pauser under banan för att stämma av om strategin följdes. Efter avslutad uppföljning hörde jag många berömmande ord över hur bra ungdomarna/juniorerna sprungit, samtidigt som det flikades in en hel del matnyttiga tips. De flesta sprang sedan en andraslinga på 3,5km fylld med tekniska utmaningar. Många var extra nöjda med genomförandet av den slingan, så tipsen verkat ge resultat på direkten!

Riktigt kul att konstatera att så många ville vara med och följa upp våra äldre ungdomar och juniorer. Träningen gav verkligen mersmak och jag hoppas vi kan få till fler uppföljningstillfällen framöver. Nyttigt både för den som blir uppföljd och för den som följer upp. Ols ryktas ha gjort en riktigt fin andraslinga efter att ha fått inspiration från uppföljningen av Albin!

Ps Även på torsdagens ungdomsträning var det uppskattad uppföljning från elitlöparna. Den gången i form av bla Sanna, Måns & Höije. ds

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

 • Sanna 18 mar 2012 22:23
  Grattis(?) Anna, som blivit en del av 91-trion och därmed yngrats ett år :)
 • Patrik 18 mar 2012 09:24
  Tack arrangörstrion till härliga o utmanande slingor!
  Nyttig o välbehövlig "kalibrering" av kompass o huvud inför vårsäsongen.

  Härligt också att se engagemanget från uppföljande seniorer.
  Förhoppningsvis givande övning både för ungdomar såväl som uppföljare....

  "att lära är att lära sig två gånger" ...

Ändringar

Publicerad: Johan Axenborg

ATM - 121244