jan29Stor uppslutning på klubbdagen0

Dagen började med en gemensam träning i lätt snöyra på vår nya karta i Hjällbo och fortsatte med gruppdiskussioner om viktiga områden för klubbens verksamhet. Totalt var det ca 120 personer som deltog. Imponerande!

Stora skaror av klubbmedlemmar samlades omkring 9.30 på söndags morgonen i Gunnilse klubbhus för att vara med på starten av klubbens nya projekt Gränslöst som syftar till att stärka gemenskapen i klubben och förbereda oss för 25-manna stafetten på senhösten. Träning bestod av medeldistansbanor för alla åldrar och avslutades med en korridororientering där det gällde att hitta de kontroller som satt i korridorerna. Några minuter före starten kl.10.00 började ett lätt snöfall som långsamt tilltog dock utan att det under träningen hann bli spårsnö. För den perfekta och jobbiga träningen var Gränslöst kommittén och Fredrik Larsson ansvariga.

 

Resultaten kommer snart på den här sidan.

 

Under lunchen delades DM plaketterna för 2011 års tävlingar ut samt utsågs bästa lagbilder/prestationer 2011. Bilderna kommer snart att pryda en vägg i klubbstugan. Dessutom fick Johan Axenborg en present för sina suveräna reportage på hemsidan om det mesta som händer i klubben. Senior/juniorgruppen uppvaktade även Ola Jodal som nyligen uppnått den hedervärda åldern av 40 år med bla en tårta i form av Gamla Ullevi signerad Lina Strand. Hittaut-projektet delade också ut ett specialpris ”Dinner AB” till Patrik Falk som tillsammans med tre personer blir bjuden på en festmåltid arrangerad av Lina, Johan och Elsi-Brith.

 

Eftermiddagen ägnades åt gruppdiskussioner för alla utom för deltagarna < 16 år där mental träning – ”Lek med tanken” – stod på programmet under ledning av Johan Örtendahl. De teman som diskuterades i de olika grupperna var ledarutveckling (Therese Wolgast informerade bla om den verksamheten inom GKSS), Projekt Gränslöst, utveckling av våra tävlingar och Media, Hittaut, mediakontakter och sponsring. Diskussionerna blev mycket livliga och givande och målsättningen är att minnesanteckningar från dessa skall läggas upp på intranätet så att alla kan ta del av dem.

Här finner då minnesanteckningar:

Våra tävlingar  Utveckling av våra tävlingar.pdf

Gränslöst      Gränslöst.docx 

 http://gmok.se/Document/Index/146 

 

Omkring 15.30 var det dags att skotta fram sitt fordon och försöka ta sig hem i det som nu var ett riktigt göteborgskt snöoväder. 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Mats Jodal
Redigerad: Mats Jodal

ATM - 121244