jan03Påminnelse: ny hemsida 17 januari0

17 januari kommer gmok.se ersättas av den sida som nu ligger på beta.gmok.se. Alla medlemmar uppmanas registrera användare och börja använda nya sidan.

Som tidigare annonserats i tidigare nyhet kommer klubben att få en ny hemsida 17 januari 2020. Den nya sidan finns redan tillgänglig på beta.gmok.se, och från och med 17 januari kommer det alltså vara den som dyker upp när man går in på gmok.se. Denna sida kommer finnas kvar som old.gmok.se tills vidare, men alla medlemmar uppmanas att använda den nya.

Alla medlemmar i GMOK kan själva registrera sig på den nya sidan, och alla uppmanas göra det så snart som möjligt! För mer info om hur man gör det samt vad som är nytt på den nya sidan, se inlägget https://beta.gmok.se/2020/11/29/valkommen-till-gmoks-nya-hemsida/. Det är även bra om alla ser över kontaktuppgifter i Eventor/Idrottonline, då vi i framtiden inte kommer att underhålla kontaktuppgifterna i matrikeln längre. Mer om detta går också att läsa i inlägget i tidigare länk.

Sedan det förra inlägget om nya hemsidan skrevs i november har en hel del arbete gjorts. Bl.a. har alla nyheter och kommentarer från 2009 och framåt som skapats på denna sida flyttats över till den nya hemsidan. Men observera att andra informationstyper så som kalenderaktiviteter, På gång i klubben-inlägg och filer inte har flyttats över automatiskt. Därför uppmanas alla kommittéer att flytta över och lägga in de poster som är relevanta efter 17 januari på den nya sidan.

Det finns en del finputs kvar i arbetet med nya sidan, och det är troligt att det dyker upp en del problem tidigt. Utveckling kommer därför att fortsätta så löpande så möjligt. Rapportera därför gärna fel som uppkommer till webmaster@gmok.se.

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Henrik Håkansson
Redigerad: Henrik Håkansson

ATM - 121244