jan31Skyddsvisir till nära och kära0

Skyddsvisir från överskottslager finns för var och en att hämta upp i klubbstugan

Tyvärr har vi ju återigen drabbats av en pandemivåg men denna gång verkar det i alla fall som att regioner och kommuner har bunkrat upp med tillräckligt mycket skyddsutrustning via ordinarie inköpskanaler.
Det överskottslager av skyddsvisir som tillverkades av frivilligkrafter inom klubben i våras finns därför tillgänglig för var och en som vill ha själv, ge till nära och kära eller kanske känner någon annan som har behov av. 

Visiren finns i hallen i klubbstugan och är av den slutliga version som tillverkades mest av. De är av naturliga orsaker inte CE-märkta men de fick goda vitsord av bland annat två olika labb som nyttjade dem bland annat i samband med Covid-19 provtagningar.

Om ni vet om något äldreboende eller annan inrättning som fortfarande inte tillgodosett sitt behov av skyddsvisir så hör gärna av er. Det finns visst ytterligare råmaterial kvar för att enkelt kunna tillverka en extra batch med visir. Avslutningsvis återigen ett stort tack till er alla som hjälpte till i våras - med tillverkning och/eller donationer! / Patrik F

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Patrik
Redigerad: Patrik

ATM - 121244