dec01Ny hemsida 20210

Under början av 2021 kommer GMOK att få en ny hemsida. Det går redan nu att registrera sig och testa den.

Hemsidekommittén har under slutet av 2019 och 2020 lagt ner mycket arbete på att ta fram en ny hemsida. Mycket kommer att likna upplägget på den nuvarande, men som nämts är det en helt ny hemsida och därför är det också mycket annorlunda. Planerat skifte av hemsidorna är 17 januari 2021, men det går redan nu att registrera sig och testa den nya sidan på https://beta.gmok.se. Det rekommenderas att man läser sidans första nyhet "Välkommen till GMOKs nya hemsida", och vi ser gärna att så många som möjligt registerar sina användare innan 17 januari.

Alla användare som skapas på sidan innan 17 januari kommer att finnas kvar även efter det att den går i produktion. Ambitionen är att nyheter kommer att migreras från denna sida till den nya automatiskt, men dokument som sparats på intranätet behöver manuellt flyttas över. Därför behöver alla kommittéer se över sina uppladdade dokument, och tids kommen flytta dessa till intranätet på den nya sidan.

Även om vi byter officiell sida 17 januari så kommer denna sida att finnas kvar, med domänen old.gmok.se. Det kan mycket väl vara så att allt inte fungerar klockrent från start (även om vi gör vårt bästa för att undvika det), så därför kommer alla funktioner på denna fungera som normalt.

I övrigt hänvisar vi till https://beta.gmok.se, där ni som sagt väldigt gärna får gå in och registrera er.

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Henrik Håkansson
Redigerad: Henrik Håkansson

ATM - 121244