nov29Kickoff med en krispig och digital meny0

I helgen anordnades en tränings- och planeringshelg med klubbens juniorer och seniorer. Två dagar med diskussioner om hur vi kan lyfta klubben till nya nivåer och träningar som anordnades av klubbens tränare Patrik Thoma.

På Teamsmöte under lördagen diskuterades målsättning och ambitioner i klubben, både på individuell nivå och för stafetterna nästa år. Det var grupparbete under dagen som sedan sammanfattades i bra diskussioner, vilket gav både inspiration och nötter att tänka på inför 2021. Träningen bestod av en teknikbana i ett vinterklätt och krispigt Skatås.

 

 

På kvällen bjöd sociala aktivitetsgruppen med Runa Fremstad i spetsen in till Quiz via Zoom! Alla hade kurat ihop sig i sina egna soffor men lagindelningen funkade suveränt via funktionen "Break Out-rooms"!

 

 

Quizet hade fyra tydliga ämneskategorier med fyra frågor på varje kategori. Om frågan som sedan ställdes hörde till den kategorin var inte så noga, men det fanns i alla fall en koppling om man letade några steg bakåt på associasionsstegen!  Denna finess med go humor av Runa gav verkligen quizkvällen det där lilla extra!

 

Vilka som vann till slut avgjordes sedvanligt efter x antal protester samt en utslagsfråga om det totala antal sidor alla Harry Potterböcker har tillsammans (engelska versionen). Priset blev givet i form av en Toblerone som det mumsades på efter väl genomförd träning i Labacka dagen efter... Tusen tack Runa för ditt eminenta Quiz!

 

 

På söndagen gick träningen istället i ett minst lika vackert, men klart tuffare, Labacka där löparna utmanades att orientera delvis enbart med och delvis helt utan kompass. Grupparbetet under dagen och diskussionerna på Teams på eftermiddagen handlade om hur vi kan stärka lagkänslan ännu mer och hur vi kan uppleva mer klubbgemenskap under nuvarande omständigheter.

 

 

Nu jobbar vi mot 2021

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Ola Wallinder

ATM - 121244