dec06Gubba-Bana v47 - Intensiv OL0

Nästa veckas Gubba-Bana går i en av Göteborgs absolut finaste terränglådor

Angående morgondagens Gubba-Träning och de striktare corona-restriktionerna som kommer:
  • Som vanligt - Avstå om du är minsta krasslig!
  • Rekommendation är att köra en individuell träning, om du ändå vill springa imorgon kl 11:30, håll avstånd innan, under och efter träningen
  • Hur det kommer att se ut med gemensam träning kommande veckor har jag ännu inte bestämt, men en bana kommer det att finnas!

 

 

Dags igen!

Börjar med att tacka Orinto-Gubbs för en fin utmaning veckan som va och så ser vi framåt mot nästa utmaning. Denna gången i ett av Götets finaste terränglådor, kring Härkeshultsvägen. Jo, jag har även lagt till några kontroller i ett lite ruffigare område (söder om bäcken) så att vi inte skall bli alldeles hänförda och euforiska över terrängen.

Det är en intensiv OL som är lagd. Vad är nu det? Jo, många kontroller, (ganska) intensiv kartläsning, kontrollplock helt enkelt.

Banan är på 6,1 km och givetvis avkortningsbar. Skalan är 1:5.000, på A4. Det är två delar, dvs 2 ark. Dom som kommer på tisdag kl. 11:30 får tryckta kartor, finns även i stugan från fredag/lördag lunch.

OBS! - Det pågår Älgjakt i området med drivande hundar. Har fått OK på att vi springer tisdag 11:00-13:00. Om någon vill springa annan tid håll koll på om det finns en skylt (se bilden) längs vägen. Om skylten finns där - Spring annan tid!

Vid passage av vägen finns ett hygge, markerat som förbjudet område, där det är nyplanterat. Spring inte över hygget utan använd stigen som går igenom eller mossen eller spring runt

Kontrollerna är markerade med röd-vit IceBug snitslar

Livelox som vanligt

Lägger med några terrängbilder

PS

Någon kanske undrar vad karttecknet brun triangel är! Det är en kolbotten, å vad är nu det kanske någon undrar. Om man, som jag, har fått sin OL uppfostran lite längre åt NÖ så vet man självklart vad en kolbotten är (fast då va karttecknet en svart ring). Det är resterna av en kolmila, som ett runt dike (ca 1dm djupt, 2-3 meter i diameter och vanligen helt osynligt om det inte sitter en skärm där!) mitt i skogen

Gubba-Bana v47 - Del 1.pdf

Gubba-Bana v47 - Del 2.pdf

K31 - Stenen.jpg

Bäcken.jpg

Terräng 1.jpg

Älgjakt?.tif

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Jens Kaminsky
Redigerad: Jens Kaminsky

ATM - 121244