jan06Nyckeln till ett framgångsrikt 20200

Att hitta nyckeln till en framgångsrik orienteringssäsong strävar vi nog alla efter. Här finns ofta inga genvägar utan ett välbeprövat recept är att ta sig an och öva på olika teknikmoment.

Vad passar då inte bättre än med att kickstarta den nya säsongen med en riktigt hederlig kontrollplocknings-bana.

Ca 35-talet GMOK:are mötte upp till årets första GMOK teknik i terrängen norr om Backavallen. Några tog sig an hela banan och fick då plocka hela 50 kontroller medans andra körde valfria avkortningar. Terrängpartiet är klurigt och tidvis svårläst med små detaljer omvartannat i trixiga småsluttningar. Banans karaktär med  ständiga riktningsändringar och korta avständ mellan kontrollerna gjorde att man fick hålla koncentrationen uppe hela tiden. Minsta lilla distraktion och man riskerade att hamna snett. 

Inga-Lisa läser in sig i en av alla de småtrixiga sluttningarna

Mats - precis tagit den lilla sänkan och nu fokus mot nästa!

Ett särskilt tack till Andreas och Messi som denna gång vaktade överdrag och fysiska nycklar då vi andra var ute i skogen och sökte nycklarna för kommande säsong!!

Nästa tillfälle för GMOK teknik redan nu på lördag 11/1 då vi återanvänder en GOF-träning med korridor-OL i Torslanda.  Att springa i korridor är även det ett riktigt bra och effektivt moment för att förbättra sin kartläsningsteknik, rekommenderas varmt!
För dig som inte ännu känner dig "varm i kläderna" att springa själv på en svart bana kommer vi även då att erbjuda springa i grupp tillsammans med erfaren orienterare.

Mer info och anmälan hittar du HÄR
På återseende i skogarna!
/Breddkommittén

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Patrik
Redigerad: Patrik

ATM - 121244