mar14Årets första skytteläger genomfört0

Helgen 8-10 mars arrangerade Svenska Mångkampsförbundet ett skytteläger i Sävsjö. Av totalt 22 deltagare på lägret var 6 st orienteringsskyttar från GMOK.

Sävsjö skyttecenter har en fantastiskt fin anläggning med 15 st skjutbanor inomhus för 50 m gevär. Vi skjuter med samma gevär som skidskyttarna och samma storlek på prick i ligg och stå.

       

En och en halv dag på skjutbanan resulterade i totalt 11.000 skott tillsammans, fördelat över fritt skytte och gemensamma övningar.

Lite fysträning, Mello, årsmöten och den obligatoriska semlan som hör till det här uppstartslägret, så är det inte mycket mer att önska av en sån här helg.

Med vänlig hälsningar

Frida Wallström

Är du nyfiken på att testa på OL-skytte så hjärtligt välkommen på klubbens måndagsträningar. Örgryte skjutbana (mitt emot Gaisgården) kl 18. Kontakta Björn Borg, på bamseborg@yahoo.se

Efter introduktion finns det möjlighet att delta på klubbens stora 3-dagars arrangemang ihop med IF Marin Väst 31/5 - 2/6, Svenska cupen och World cup i Sisjön. Där erbjuds Propaganda klass för nybörjare.

Länk till första tävlingsdagen "Sprint" av 3 i eventor klicka här

Välkomna!

 

 

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Andreas Eklund
Redigerad: Andreas Eklund

ATM - 121244