maj31O-ringen 2024 POSITIVT GENSVAR0

Styrelsens enkät om O-ringen 2024 för att möjliggöra och säkerställa klubbens ansvar och andel i arrangemanget - fick ett positivt gensvar, med god svarsfrekvens. Detta skapar goda förutsättningar för ett lyckat arrangemang 2024.

O-Ringen kommer att arrangeras i Göteborg 2024, av orienteringsklubbarna i distriktet. Som Göteborgs största orienteringsklubb med många engagerade medlemmar finns goda förutsättningar att bidra till ett lyckat arrangemang.
 
Arrangemanget O-Ringen är en utmaning som ger hela klubben möjlighet, såväl ung som gammal att bidra med sin kompetens och erfarenheter. Arbetsinsatsernas ersättning är en viktig förutsättning för klubbens fortsatta verksamhetsutveckling. Några av oss kommer att dra ett litet tyngre lass.
 
Styrelsens enkät för att möjliggöra och säkerställa klubbens ansvar och andel i arrangemanget fick ett positivt gensvar, med god svarsfrekvens. Om du ännu inte svarat, finns fortfarande möjighet.
 
O-Ringen AB och orienteringsklubbarna i distriktet ska den 23 maj teckna ett avtal för genomförandet av arrangemanget sommaren 2024.
 
 
Styrelsen // Calle Blomberg

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Ing-Marie Brander-Strand
Redigerad: blomberg

ATM - 121244