feb28Klädbeställning 20170

Nu finns det möjlighet att beställa kläder för säsongen 2017.

Hej klubbmedlemmar!

Några har undrat varför klädbeställningen för säsong 2017 dröjt. Det korta svaret är att vi hade hoppats kunna presentera en uppdaterad design av vår tävlingströja innan vi drog igång en beställning. Men då vi inte fått till en design vi är nöjda med så fortsätter vi med nuvarande design även under 2017. 
Mer info om tröjdesign och varför sedan beställningen dröjt kan man få om man kontaktar Johan Strand på mail, telefon eller på en träning. :)

Nyheter 2017:
Nytt för 2017 är att vi erbjuder två billigare varianter av överdragsjackan utöver toppmodellen Advance. Alla tre varianterna finns  numera även i dammodeller. Provstorlekar finns på ett bord i klubbstugan.

Vi har även tagit in en billigare variant av tävlingströjan som heter Rapid. Denna går endast att beställa i juniorstorlekar. Tröjan har är av samma snitt som SPEED (tight och dragkedja i halsen) men i ett enklare funktionsmaterial.

En annan trevlig nyhet är att det mesta i sortimentet blivit lite billigare jämfört med tidigare år. :)

Angående beställningen:
Tyvärr har vår leverantör Trimtex problem med leveranstiderna just nu (normal leveranstid är 6 veckor) varför vi behöver skicka in en beställning manuellt under vecka 5 för att för att få beställning till slutet på mars.
Efter vecka 5 kommer vi ha en webbshop tillgänglig men den beställningen kommer levereras i slutet på april som det ser ut nu.

Jag är medveten om att det är väldigt kort tid med bara en veckas beställningsfönster men det är tyvärr så det ser ut nu och inte mycket att göra åt om vi vill ha nya kläder till säsongstart.

För att beställa:
Vill du ha kläder så snabbt som möjligt, skicka ett mail till straaand@gmail.com med vilka varor du önskar samt vilka storlekar. 

För en översikt över större delen av sortimentet, kolla in Patrik Falks eminenta katalog över klubbens kläder här.
Det går även att se en specifickation över alla klubbens kläder med modellnamn (och tillgängliga storlekar i lagret i stugan) här.

Betalning sker när kläderna levererats via faktura från klubbens kassör.

Vi kommer beställa in extra av tävlingströjorna och Advancejackorna för att ha i lager i stugan för att förse er som missar att beställa unde den här korta tidsfristen.

Och efter nästa vecka kommer en webbshop med möjlighet att beställa själv men den leveransen kommer först i slutet på april.

Frågor mailas till straaand@gmail.com alternativt rings in på 0730-632898.

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Johan Strand
Redigerad: Johan Strand

ATM - 121244