dec03Ullmaxbeställning på gång!0

Snart kommer snön! Oroa dig inte - du hinner beställa Ullmax! Sista beställningsdag 30:e november.

Nu när hösten drar igång på allvar är det dags att beställa nya varma kläder från Ullmax. Många känner säkert redan till klädernas kvalitet och deras i sammanhanget relativt låga pris.

 

När vi beställer från Ullmax I GMOKs regi, får klubben ca 30% av inköpsvärdet – passa på att stöd GMOK i samband med dina klädinköp!

 

Det kommer att skickas en beställning i början på december, det går bra att skriva upp sig på listan här, eller på mail till mig, frida.nero@gmail.com. Leverens beräknas till mitten av december - alltså förhoppningsvis före jul.

 

Det går också att beställa kläder direkt från Ullmax Webshop, om ett behov skulle dyka upp i efterhand. Det går fortfarande att stödja GMOK om inköpen sker från webshopen, men intäkten blir ungefär hälften så stor. Man får då också betala frakten själv.

 

I stugan finns också en väska med lite provkläder, om man vill undersöka kvalitet och storlek (finns dock inte så många olika storlekar). Det finns också ett antal produktkataloger med all information om produkterna.

 

 

Länk till aktuell produktkatalog

 

 

Om det finns någon som vill låna hem väskan för att ta upp beställningar från andra så går det bra. Kontakta i så fall mig.

 

Om ni har några andra frågor, så går det också bra att höra av sig till mig.

 

Beställningar tas upp i första hand på mail till mig, ange följande:

 

- Produktnamn

- Artikelnummer

- Storlek

- Antal förpackningar (vissa artiklar säljs i tvåpack - var noga med att ange antalet förpackningar)

- Färg (om det finns flera)

 

Frida, tel: 073-3627713, mail:   frida.nero@gmail.com.

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: frida
Redigerad: frida

ATM - 121244