aug30BBQ, WOC-firande & Farewell-party0

Det blev en fin måndagskväll uppe i Skatås för de 30-40 pers som slutit upp för att fira VM-framgångar för Lina & Judith. Och samtidigt tacka av Judith & Gabriel som nu åker hem till Schweiz efter 8 månader i Gbg.

Vad vore en måndagskväll utan lite poserande med VM-medaljer? Kan bekräfta att det är klart mer tyngd i dessa än i vissa aningen mindre meriterande mästerskapsmedaljer jag tidigare fått äran att känna på...

Som brukligt är så har köket en central plats i varje fin fest. Nedan ser ni ett litet prov på gott lagarbete - ser ut som Elit diskar!?

Hedberg är ju väldigt kompetetent på selfies-området. Här är det dock en annan egenskap som smyger sig in - linslusens. Som så många andra GMOK-stugebesökare gör han sig väldigt bra på bild!

Diskussionerna gick sedan varma. En del kartsnackade...

...en del förde djupare diskussioner (skulle gärna haft en pratbubbla på denna bild)...

...medan andra satsade fullt ut på att ha det festligt...

Vid bord Stensson var det som vanligt snabba kast mellan eftertänksamhet och skratt...

Efter grillningen blev det god paj á la Christin - och grillning (igen, denna gång dock bananer). Riktigt god meny om ni frågar mig! Såg ut som Micke & Judith höll med...

Men festen var ju också en fin chans att tacka av Judith & Gabriel som förgyllt mångas vardag under de senaste 8 månaderna. Där såklart Judiths insatser på VM blev en riktigt fin slutkläm på Göteborgsvistelsen. Tack ockå till Hasse som tog initiativet till denna tillställning - väl värd att synas på bild!

Tyvärr kommer inte Judith kunna vara med på årets 25-manna, men vi ser fram emot att se er på nytt vid tillfälle. På återseende :)

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Ändringar

Publicerad: Johan Axenborg
Redigerad: Johan Axenborg

ATM - 121244