maj29Intensivkurs #2 20160

Årets andra intensivkurshelg bjöd på gott väder, entusiastiska deltagare och som vanligt fantastiska klubbmedlemmar som hjälp till att introducera ett nytt gäng in i vår fantastiska sport!

Återigen fick vi funktionärer ta emot ett härligt och motiverat gäng under helgen och följa deras utveckling från att i flertalet fall kämpa med att passa kartan på fredagen till att behärska en orange bana på söndagen. En lika fantastisk resa varje gång att följa med på :-).

Åter mot stugan efter fredagens kartpromenad

Denna gång hade vi hela sex juniorer i gruppen vilket gjorde att vi förstärkte funktionärsskalan med några juniorer; Viola, Isabella och Moa S som uppföljare och Anders H som kom förbi och lunchade och samtidigt berättade om juniorverksamheten.

Innan utgång på lördagsförmiddagens pass...David från förra årets intensivkurs nu med som instruktör...

Funktionärsstaben var för övrigt extra väl bemannad denna helg, dels med vår meriterade specialgäst Anita Wehlin från Söderköping som representant för SOFT:s utbildningsakademi och dels med flera av våra tidigare kursdeltagare som nu även axlar roller som uppföljare.

Lördag eftermiddag, och här Andreas, även han från en av förra årets intensivkurs och nu som instruktör

Några av deltagarna hade rest lite längre för att delta på kursen och kommer förhoppningsvis fortsätta praktisera sina nyvunna kunskaper på sina respektive hemorter och hemklubbar. För andra kanske tillfredsställelsen att ge sig ut på Hitta Ut-kartan eller ett och annat naturpass kommer kännas fullt tillräckligt i fortsättningen men vi hoppas givetvis att flera kommer dyka upp på kommande träningar och tävlingar framöver!
Oavsett vilket så är alla lika välkomna till vår sport!

Fredrik Hofflander (höger) har inte gått kursen själv utan självlärd men fick ett bonus-pass på söndagens träningstävling och pustar stolt ut efter "derbyt" Mölndalsposten - Ulricehamns tidning.   

Nu arkiverar vi kursmaterialet för detta år och koncentrerar oss resterande säsong på fortsatta aktiviteter för deltagarna från våra tidigare kursomgångar och inom bredd- och motionsverksamheten i klubben // Christer, Jennie, Mikael och Patrik


 

Nedan finns länkar till GPS-tracking, resultat och flera bilder.
 

GPS-tracking

Resultat(Eventor)

Blandade bilder

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Björn Ahlnér
Redigerad: Patrik

ATM - 121244