aug31Veteran-VM i Göteborg 20150

Ett stort tack till alla som hjälpte till med Veteran-VM. Ni har gjort ett strålande arbete

Nu är Veteran-VM över och vi kan konstatera att tävlingarna blev en stor succé. Vi skall vara stolta över vårt arbete.

När vi sökte Veteran-VM så hade vi som mål att vår tävling skulle bli det bästa mästeskapet hittills. Vi har fått massor av beröm för allt vi gjort, det gäller Event Centre, tävlingarna, banor, arenor, starter, transporter och så vidare, ja allt. Omdömena kommer såväl från deltagare som från internationella och Svenska Orienteingsförbunden och allt tyder på att vi lyckats med att göra detta Veteran-VM till ett "best ever" och en fantastisk PR för orienteringen i Göteborg.

Det är ytterligare en sak som vi i ledningsgruppen vill förmedla till er alla som hjälpte till. Vi ha överväldigats av beröm för att alla funktionärer har varit fantastiskt positiva, hjälpsamma och vänliga och därmed skapat en synnerligen positiv miljö runt hela tävlingen. Inte minst gäller detta de som arbetade i Event Centre som fick många ovanliga och oväntade uppgifter att lösa.

Bakom det här lyckade arrangemanget ligger naturligtvis en massa arbete som vi alla ca 650 personer från alla Göteborgs orienteingsklubbar gjort (varav närmare 200 från GMOK). Ni har alla behövts och bidragit till det fina resultatet. Vi i ledningsgruppen vill därför tacka er alla för ert arbete med Veteran-VM och önskar en fin fortsättning på
sommaren (med förhoppningsvis mer sol och mindre regn).

 

För ledningsgruppen WMOC

Mats Jodal.

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Mats Jodal
Redigerad: Mats Jodal

ATM - 121244