mar31Hittaut.nu 2015: Hög tid för annonssälj!0

Hittaut.nu är en av GMOK's största inkomstkällor och är också en viktig del i vårt jobb av rekrytering av nya orienterare samt sprida klubben och orientering i Göteborg.

Nu är det hög tid att sparka igång arbetet med årets hittaut-projekt! 

Arbetet sätts nu igång med att hitta annonsörer till båda kartorna (Centrum-Väster & Älvstranden och Angered & Ale Södra). Vi hoppas att Du tänker igenom ditt kontaktnät eller möjligheter i området och hör efter om de vill annonsera på hittaut.nu. Har du någon kontakt (på företaget där du själv jobbar), men drar dig för att ta kontakten själv är du mer än välkommen att höra av dig till Annika Kuhlin (se kontaktuppgifter nedan), så kan någon annan ta kontakten år dig.

Måndagen 23 februari kl 18:00 i GMOK-stugan hålls ett kort infomöte om detta om man är intresserad av lite mer "kött på benen".

Annars går det bra att sälja in själv efter följande:

Guldannons: 20 000 kr (9x4cm på framsida samt logo med länk på hemsida)
Silverannons: 10 000 kr (9x4cm på baksidan samt textlänk på hemsidan)
Bronsannons: 5 000 kr (6x4cm på baksidan samt textlänk på hemsidan)

Givetvis är dessa nivåer anpassningsbara och kan kombineras med extratjänster som sponsrad checkpoint, logotype i kartbilden (som visar var företaget ligger någonstans) o s v.  

Hör av dig för mer information om detta eller om du vill ha annat säljmaterial.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gifHittaut.nu slog rekord 2014 sett till antalet deltgarare och checkpoins. (På centrum-västerkartan: 1000 registrerade deltagare och 33 000 registrerade checkpoints - en siffra som kan multipliceras med (minst) 5 då långt ifrån alla deltagare registrerar sig efter en undersökning gjord i Jönköping för ett par år sedan).  Hittaut.nu är en av klubbens största inkomstkällor och är viktig för klubbens verksamhet både kort- och långsiktigt.

Kartorna kommer att tryckas i x antal (centrum-väster) och y antal (Angered/Ale). (Siffror om detta kommer snarast). 2014 trycktes ca 60 000 centrumkartor och 40 000 Angeredskartor.

Tack för din insats!

Vid frågor/information m.m, kontakta Annika Kuhlin (0707752079 eller annika.kuhlin@telia.com). Lina Strand (0705865087 eller linastrand88@gmail.com)

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Lina Strand
Redigerad: Lina Strand

ATM - 121244