jan16KLUBBDAG och GRÄNSLÖS TRÄNING 25/10

På förmiddagen är det Gränslös träning och efter lunch samlas vi för att diskutera framtidens GMOK, allt i Öjersjö Brunns skola.

Sedan ett år tillbaka arbetar vi i GMOK på projekt GMOK 2025, dvs hur skall vi arbeta för att  klubben skall utvecklas det närmaste årtiondet. Vi är nu en av landets största klubbar med aktiviteter av hög kalité för medlemmar i alla åldrar och alla ambitioner. Skall vi behålla denna nivå så krävs att vi fortsätter att utvecka klubben, framför allt för att ge oss stabila ekonomiska resurser.

I projektet har vi haft arbetsgrupper med inriktning på att utveckla och förbättra HIttaut, vårt arbete med sponsorer och nya arragemang. Gruppernas arbete kommer att redovisas och diskuteras på eftermiddagen. Då kommer även Helana Jansson att träffa våra ungdomar och på programmet står också kartritningskurs med Johan Runesson. Ett detaljerat program kommer direkt efter helgerna..

Det är klubbens framtid det gäller och då är alla viktiga så reservera lördagen den 25 januari i era almanackor så ses vi då.

Anmäl dig här i kalendern !

Välkomna

Styrelsen 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Mats Jodal
Redigerad: Mats Jodal

ATM - 121244