Nyheter

taggade som swedish league

 • maj14Ola Martner i fortsatt storform!0

  Ola Martner i fortsatt storform!

  Det blev en riktigt fin finalinsats från Ola Martner när Swedish League avgjordes i Bollnäs-trakterna. Ola jobbade sig effektivt uppåt i fältet och landade till slut på plats 6 efter en rafflande uppgörelse. Viktoria slutade 15 & Anna F 17.

 • apr23SL #3: Runesson suverän segrare!1

  SL #3: Runesson suverän segrare!

  När Kungälvs OK & OK Alehof bjöd in till långdistans i Swedish League-serien visade Runesson var skåpet ska stå. En ohotad seger i en tävling som är ett viktigt led i satsningen mot VM i Strömstad. Dessutom en härlig laginsats av klubben!

 • maj24Swedish League: Anna 6:a & Johan 7:a1

  Swedish League: Anna 6:a & Johan 7:a

  Anna var med i den absoluta tätstriden. Vid varvningen var avståndet till segrarinnan Emma Klingenberg bara 2 minuter. Till slut blev det en fin 6:e-plats, med mersmak. Johan gjorde ett starkt lopp han med och slutade 7:a totalt.

 • maj23Följ Annas & Johans jakt i SL-finalen!1

  Följ Annas & Johans jakt i SL-finalen!

  Anna F stod för en grymt fin insats på medeldistansen uppe i Umeå - 2:a inklämd mellan världsstjärnorna Helena Jansson & Tove Alexandersson. En stor bom förstörde dagen för Runesson, men båda har fina slaglägen inför finalen.

 • maj17Runesson 5:a på SL Lång!2

  Runesson 5:a på SL Lång!

  Johan följde upp fredagens andraplats med att bli 5:a i M21E på Långdistansen uppe vid Bjursås. Snyggt! Dessutom blev Anna F 10:a i W21E, så det var en fin GMOK-dag uppe i Dalarna! Även idag var det en World Ranking Event, så startfälten var starka.

 • maj15Runesson tvåa på SL medel i Säterbygden!5

  Runesson tvåa på SL medel i Säterbygden!

  Efter ett grymt fint lopp blev det en duell med medeldistanskungen Thierry Gueorgiou. Övriga var rejält distanserade. Grattis Johan!

1

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -