Nyheter

taggade som stigtomtakavlen

 • apr15Härliga insatser i vintrigt landskap0

  Härliga insatser i vintrigt landskap

  Precis som ifjol var vi med och satte ordentlig färg på Stigtomtakavlen. Långt in på slutsträckorna låg vi med helt i spets. Till slut blev det plats 9 i damklassen och plats 5 i herrklassen (+48s). Vann gjorde Ravinen (dam) resp IFK Gbg (herr).

 • apr14Stafett-temperaturen höjs!1

  Stafett-temperaturen höjs!

  GMOK.se har lyckats nå dam- resp herr-UK för ett snack inför påskehelgens dubbla stafetter och med 10mila-helgen som en härlig fond i diskussionerna. Missa inte intervjuerna med Hasse (signerad Krocko) och Viktor (signerad Jaxe)!

 • apr18Stigtomta: Löpar- & coachkommentarer!6

  Stigtomta: Löpar- & coachkommentarer!

  Efter dagens succé känns det naturligt att djupdyka lite mer i vad löparna & coacherna själva tyckte om helgens historiskt vassa stafettinsats.

 • apr17Dubbla segrar på Stigtomtakavlen!11

  Dubbla segrar på Stigtomtakavlen!

  Efter enormt fina laginsatser och exceptionella avslutningar av Lina & Runesson blev det dubbla GMOK-segrar på årets Stigtomtakavlen. Stort grattis alla inblandade!

 • apr17GMOK1 fint med efter natten5

  GMOK1 fint med efter natten

  Tingström, Strand & Hedberg gjorde fina insatser på nattsträckorna och inför söndagens jaktstart ligger vi 6:a, knappa 2 minuter efter ledande KooVee som anförde ledarkvartetten in till halvtidsvilan.

 • apr16Följ GMOK på Stigtomtakavlen!0

  Följ GMOK på Stigtomtakavlen!

  Klubben ställer i år upp med 5 lag på Stigtomtakavlen; 3 damlag och 2 herrlag. Stafetten brukar vara en riktigt kul tävling och ett viktigt led i uppladdningen inför 10mila och Venla/Jukola. I förstalagen avslutar EM-uttagna Strand & Runesson.

 • apr20Dags för Stigtomtakavlen2

  Dags för Stigtomtakavlen

  Följ våra stjärnspäckade dam- och herrlag på årets Stigtomtakavle. Vi mönstrar 4 herrlag (á 6 löpare) och 5 damlag (á 3 löpare). Detta blir ett fint genrep inför 10mila. Tävlingarna kan följas via arrangerande OK Hällens hemsida.

 • apr22Tjejerna 6:a på Stigtomta0

  Tjejerna 6:a på Stigtomta

  Efter en väl genomförd stafett av Jennie-Louise-Lina slutade vårt förstalag på plats 6 i damstafetten. Killarna slutade efter en del omkastningar i lagen på plats 14.

 • apr22GMOK 3:a efter natten1

  GMOK 3:a efter natten

  Fina sträckor av Junis, Palm och Strand gör att vi ligger med i täten efter nattsträckorna. I morgon ca 09.45 fortsätter det med jaktstart i herrstafetten. Fem minuter senare drar damstafetten igång (09.50). (bild: www.okhallen.se)

1

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -