Nyheter

taggade som silva league

 • maj19Silva League Final: Lina 3:a & Johan 4:a0

  Silva League Final: Lina 3:a & Johan 4:a

  Efter en stark avslutningstävling slutade Lina (3), Johan R (4) och Ola (10) på topp-10. Åt segrarna Tove Alexandersson och Thierry Gueourgiou gick inget att göra.

 • maj19Lina 3:a och Johan 5:a inför finalen 0

  Lina 3:a och Johan 5:a inför finalen

  Idag avgörs Silva League 2013 i Medelpad med en jaktstart. Lina Strand går ut som 3:a i D21 och Johan Runesson som 5:a i H21.

 • maj11Silva League: Johan 4:a och Judith 5:a0

  Silva League: Johan 4:a och Judith 5:a

  På dagens medeldistans var Johan den som lyckades bäst av GMOK-löparna med en 4:de plats. Judith och Lina sprang också riktigt bra med 5:te respektive 8:onde plats

 • maj09Silva League: Lina 2:a och Judith 4:a!0

  Silva League: Lina 2:a och Judith 4:a!

  Både Lina & Judith imponerade stort på dagens sprint i Kumla. Lina var 7s från segrande Tove Alexandersson och för Judith var det 1s upp till Simone Niggli på bronsplatsen och 13s till Tove i den jämna tävlingen.

 • apr28Världsklasshelg i Tibro1

  Världsklasshelg i Tibro

  Värlsklassarrangemang i dagarna två i Tibro med internationell prägel både på terräng och konkurrens.

 • maj27Silva League 2012: Johan 2:a & Lina 4:a2

  Silva League 2012: Johan 2:a & Lina 4:a

  Johan Runesson & Lina Strand har haft en strålande resultatsvit på årets Silva League. Efter dagens jaktstart resulterade detta i en andraplats för Johan och en fjärdeplats för Lina. Stort grattis båda två!

 • apr29Silva League 3+4:GMOK-trio imponerar1

  Silva League 3+4:GMOK-trio imponerar

  Lina Strand, Johan Runesson & Ola Martner går verkligen från klarhet till klarhet denna vårsäsong. Lina (3:a och 4:a) och Johan (7:a och 3:a) gjorde två fina lopp denna helg medan Ola revanscherade sig på söndagen genom att bli finfin 5:a.

 • apr26Silva League drar österut0

  Silva League drar österut

  Efter de första två deltävlingarna vid Jonsereds herrgård fortsätter nu Silva League med en Lång (lördag) och en Medel (söndag) strax norr om Stockholm. GMOK har totalt 4 löpare bland de 10 främsta i seniorklasserna!

 • apr15Silva League 2: Lina & Johan på pallen!4

  Silva League 2: Lina & Johan på pallen!

  Också söndagens medeldistans bjöd på stora framgångar för GMOK. Allra vassast var Lina som slutade tvåa efter Tanya Ryabkina och Johan Runesson som blev trea. Vann gjorde Thierry Gueorgiou sekunden före Jerker Lysell.

 • apr14Stora GMOK-framgångar på Silva League 17

  Stora GMOK-framgångar på Silva League 1

  På lördagens tuffa långdistans slutade 4 GMOK:are topp-6! Johan R och Ola var 2:a och 4:a bland herrarna och i damklassen slutade Lina och Anna 5:a resp 6:a. Premiärtävlingen av Silva League vanns av Gustav Bergman & Annika Billstam.

1

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -