jun30Klädbeställning inför sommaren0

Nu finns det ny chans att beställa klubbkläder inför sommar- och hösttävlingarna.

Nu finns det ny chans att beställa klubbkläder inför sommar- och hösttävlingarna. Sista beställningsdatum är 18/5 och kläderna kommer då levereras till ca 1 juli.

Denna gången så kommer kläderna skickas hem direkt till respektive beställare mot en liten fraktavgift. Detta för att alla ska få sina beställningar så snabbt som möjligt då det är semestertider.

Beställning görs via Trimtex webbshop och den nås genom att man går in på http://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/goteborg-majorna-ok/. För att se priser (och beställa) krävs att man har ett konto i Trimtex webbshop. Se följande info från Trimtex:

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord (vänligen uppmärksamma att vi har lanserat en ny webshopslösning så eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare fungerar inte att logga in på i denna nya webshopslösning – då måste man skapa nytt konto)

Alt 2: Skapa nytt konto (detta gäller de allra flesta då webshopslösningen är ny och det är inte så många som registrerat sig ännu)

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i "gmok17": och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder

Det går även bra att köpa kläder direkt från klubbstugans lager. Se aktuellt lagersaldo på  http://gmok.se/Page/om_gmok/klader och kontakta sedan Johan Strand med vilken vara du önskar köpa.

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Johan Strand
Redigerad: Johan Strand

ATM - 121244