nov03Dags för Ullmaxbeställning!0

Nu när hösten drar igång på allvar är det dags att beställa nya varma kläder från Ullmax. Bra och varma kläder till ett i sammanhanget lågt pris.

När vi beställer från Ullmax I GMOKs regi, får klubben ca 30% av inköpsvärdet – passa på att stötta GMOK i samband med dina klädinköp!

Det kommer att skickas en beställning i början på novmeber, sista beställningsdag är 3e november.  Det finns många sätt att lägga in sin beställning, på listor i bussen till 25-manna, lista på anslagstavlan i stugan, eller på mail till mig, frida.nero@gmail.com. Leverens beräknas till mitten av november - de beställda kläderna kommer då att finnas att hämtas ut i stugan. Om du beställer via mail, ange namnet på produkten, artikelnummer, storlek, färg och antal.

Här finns en länk till årets produktkatalog:

 http://issuu.com/ullmax/docs/produktkatalog_aw15_sve?e=15116808/14913220

Det går också att beställa kläder direkt från Ullmax Webshop, om ett behov skulle dyka upp i efterhand. Det går fortfarande att stödja GMOK om inköpen sker från webshopen, men intäkten blir ungefär hälften så stor. Man får också betala frakten själv.

I stugan finns också en väska med lite provkläder, om man vill undersöka kvalitet och storlek (finns dock inte så många olika storlekar). Det finns också ett antal produktkataloger med all information om produkterna.

Om det finns någon som vill låna hem väskan för att ta upp beställningar från andra så går det bra. Kontakta i så fall mig.

Om ni har några andra frågor, så går det också bra att höra av sig till mig.

Frida, tel: 073-3627713, mail:   frida.nero@gmail.com.

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: frida
Redigerad: frida

ATM - 121244