Om RSS

RSS Det går att följa vad som händer på webbplatsen och vad som händer i klubben genom att prenumerara på de RSS-Feeds som finns här. Nedan förklaras hur du använder dessa feeds och vad det är. Om du redan vet detta finns länkarna till våra feeds i högerspalten.

Har du förslag på fler områden där vi skulle utnyttja feeds så är du välkommen att höra av dig till webmaster. Likaså om du behöver hjälp med att komma igång.

Frågor och svar

Här följer några frågor och svar som kan hjälpa dig att komma igång med att följa oss genom ett feed. Har du fler frågor kontakta webmaster. Länk finns i botten på sidan.

Vad är ett feed?

Ett feed består de senaste rubrikerna med lite tillhörande information så som ingress. Hos oss kan ett feed innehålla rubrikerna för de senaste nyheterna, notiserna eller liknande. Samma information finns redan på webbplatsen.

Varför prenumerera på ett feed?

Som redan har nämnts finns all information på sidan. Men om du väljer att följa våra feeds kan du enkelt se om något nytt har hänt i din favoritläsare. Exempel på program som kan läsa feeds är Outlook, FeedDemon, Newsgator men även webbläsarna har en feedläsare inbyggd.

Några användningsområden för feeds på gmok.se är dags att anmäla sig till, senaste nyheter och senaste notiser.

Var kan jag lära mig mer?

Det finns gott om information på nätet. IDG har en guide som kan vara värd att läsa. Att förstå och kunna använda RSS har du nytta av även utan gmok.se så det är läsning som är värd tiden.

ATM - 121244